Condere Callback

Condere Callback

Låt dina kunder aktivt välja – vänta eller bli uppringd!

Condere Callback är en webbaserad applikation som ökar tillgängligheten i ert telefonsystem. Inringande kund ges alternativ att lämna sitt telefonnummer och bli uppringd, istället för att vänta kvar i kö.

 • Condere Callback ger avlastning

  Samtalsflödet under en arbetsdag skiftar och Condere Callback ger er möjligheten att svara på alla inkommande samtal när det behövs och ringa tillbaka när ni har tid. Många som ringer under en kort tid ger naturligt en kö, med Condere Callback kan ni lugnt svara på de samtal ni hinner med, alltid med vetskapen om att Condere Callback svarar på de samtal som ligger i kö.

 • Högre tillgänglighet med samma resurser

  Condere Callback hjälper till att svara på samtal där kunden inte vill vänta i kö. Ni ökar tillgängligheten markant och även den mätbara kundnöjdheten ökar. Genom att låta kunden aktivt välja att antingen vänta kvar i kö eller bli uppringd, ökar er tillgänglighet med befintliga resurser.

 • Ingen installation

  Condere Callback behöver inte installeras utan är en enkel webbinloggning med ett tydligt, enkelt och intuitivt gränsnitt som är väldigt enkelt att lära sig. Det enda du behöver är en dator och en telefon.

 • Fungerar på alla nummer

  På resande fot? Inga problem. Condere Callback fungerar på alla nummer vilket innebär att man kan koppla på vilken telefon man vill, till och med en extern.

callback_statistik