Lediga tjänster


Condere IP söker driven företagssäljare inom telekom

Falkenberg Heltid

FÖRETAGSBESKRIVNING
Condere IP är en lokal Telekom leverantör som erbjuder professionella tjänster inom telefoni. Företaget tillhandahåller telefonväxellösningar, mobiltjänster, IP-telefoni m.m. som effektiverar sina kunders kommunikation, såväl internt som externt! Condere IP står för enkelhet, flexibilitet, lokal service och tillhandahåller tjänster som passar alla företag – såväl stora som små.

TJÄNSTEBESKRIVNING
Som säljare mot B2B arbetar du med försäljning av bolagets olika produkter och tjänster inom Telekom. Du värnar om varje kundrelation, är uppsökande och skapar oslagbara helhetslösningar för varje företagskund. Du bearbetar nya kunder som behöver smarta lösningar, håller gamla relationer och prospekts varma, lyssnar och hittar nya lösningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst något års arbets- livserfarenhet av försäljning, gärna via telefon. Erfarenhet av försäljning inom telekom eller teknik är meriterande!

Stor vikt läggs vid personlighet och rätt inställning, du har självklart också ett affärsmässigt sätt och förmåga att kunna planera, strukturera och prioritera din tid för bästa resultat. För att lyckas i rollen som säljare på Condere IP behöver du vara en person med mycket energi, god humor och ha en positiv inställning och gilla att ingå i ett team!  Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart! Du kommer främst att vara stationerad på Varbergskontoret men då och då även arbeta från kontoret i Falkenberg.

Välkommen till en spännande framtid hos Condere IP! Rekryteringen sker i samarbete med Knega som tar emot och hanterar ansökningar. 

FAKTA
Jobbtyp: Heltid
Språkkrav: God Svenska & Engelska i tal och skrift
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontaktperson: karolina@knega.se
Telefon: 0346 – 466 501