Nyheter

Condere IP växlar upp

Sedan starten 2012 har Sven Nowicki jobbat hårt och fokuserat för att etablera Condere IP i Falkenberg. Kundkretsen har växt stadigt och under fjolåret dubblade företaget sin omsättning jämfört med året före. Nu växlar Condere IP upp ytterligare med en nyanställd säljare och etablering även i Halmstad.

 

– Det är resan som är mödan värd brukar man säga och så är det verkligen, det är både kul och mycket jobb med att etablera ett nytt företag. Nu har vi nått en nivå där det är dags att ta nästa steg, säger Sven Nowicki som tidigare startat, drivit och varit delägare i en rad olika bolag inom IT- och telekombranschen.

Från och med den 18 maj kommer Mathias Andréasson att göra Sven sällskap på kontoret i Huscentrum i Falkenberg.

– Det känns väldigt bra att bli en del av ett företag som går in i ett expansivt skede och att få möjligheten att vara med och påverka dess framtida utveckling, säger Mathias Andréasson som efter flera år i Telia-butiken är ett välkänt ansikte för många falkenbergare.

– Jag brinner för Falkenberg och hos en lokal operatör kan jag få ut mer av mitt lokala engagemang. Att få möjligheten att individualisera och skräddarsy kundernas lösningar och serva dem är för mig en fantastisk förmån, säger Mathias om sin nya tjänst.

Sven har haft planer på att anställa sedan en tid tillbaka och är mycket nöjd med sin rekrytering:

– Tiden var rätt för att anställa och ett naturligt steg för att kunna hålla den servicenivå gentemot våra kunder som vi strävar efter. Mathias har visat att han har samma tänk kring service som jag själv. Han har dessutom lång erfarenhet inom branschen och ett stort kontaktnät vilket är viktigt för våra framtida planer.

I dessa planer ingår bland annat en etablering i Halmstad. Sen årsskiftet har Condere IP även ett kontor i Halmstad och i och med en dubblerad arbetsstyrka kan även företagen i Halmstad erbjudas lokal IP-telefoni från Condere IP.

– Hittills har responsen varit god och med Mathias med på tåget ser jag bara möjligheter i att utöka vårt upptagningsområde till att inkludera såväl Halmstad som Varberg, avslutar Sven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.